Ontmoet de redactie!

Onze missie als redactie is een onbekend stukje Nederland aan de lezers te laten zien. Dit gebeurt aan de hand van drie rubrieken: De nacht, Ongehoord en De keerzijde. In de rubriek De nacht sporen we mensen op die in de nacht actief zijn. Waarom zijn ze nog wakker en wat doen zij? In de rubriek Ongehoord komen mensen aan het woord, die niet vaak worden gezien. Onderwerpen die revue passeren zijn bijvoorbeeld mensen met een bijzondere hobby, die eenzaam zijn of lijden aan zeldzame aandoening. De laatste rubriek heet De keerzijde. In deze rubriek gaan we het gesprek aan met mensen die je denkt te kennen. Echter zit er een schaduwzijde aan hun leven of aan hun beroep.  

Onze redactie bestaat uit de volgende leden en zij stellen zich graag aan u voor. 

Luc Nieuwenhuijzen

Mijn naam is Luc Nieuwenhuijzen en ik wil graag de verborgen kant van Nederland belichten. Ik vind het belangrijk dat iedereen een gelijke stem heeft en die ook kan uiten.  

Luc Nieuwenhuijzen

Aukje Mak 

Hee ik ben Aukje Mak, 

Ik wil graag bijzondere verhalen brengen en ben gefascineerd door vreemde gewoontes, aparte hobby’s en mensen met een andere denkwijze. Ik kijk er naar uit om hier veel verschillende mensen over te spreken. 

Aukje Mak

Froukje Feenstra 

Hi, ik ben Froukje Feenstra. Ik ben nieuwsgierig, leergierig en altijd op zoek naar andere ideeën en stemgeluiden.  

Froukje Feenstra

Luuk van Hurne 

Ik ben Luuk en ik wil spraakmakende verhalen uit Nederland bij de lezers thuisbrengen. Ik bedoel, hoe interessant is het achter de verborgen verhalen vanuit de buurt te komen? 

Luuk van Hurne

Julia Vos 

Hoi! Ik ben Julia en ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt in de samenleving. Mijn doel is om mensen de stem te geven die ze nodig hebben om hun verhaal te kunnen vertellen.

Julia Vos

Lisa Wouters 

Dag! 

Mijn naam is Lisa Wouters.  Door middel van prikkelende interviews verzamel ik verhalen van interessante en inspirerende mensen die jij misschien als een normale Nederlander beschouwd. Ik ga proberen aan het licht te brengen dat er achter veel gewone mensen’ iets bijzonders schuilt.  

Lisa Wouters

Aron Scholtens 

Ik ben Aron en ik zou heel graag de verhalen achter de mensen willen zoeken, die voor het algemene publiek niet bekend zijn. Wat is de drijfveer van mensen en hoe kijken zij naar hun werk of levenswijze? 

Aron Scholtens

We zijn ook te volgen op Instagram: @verborgennederland