Ontmoet de redactie!

Even voorstellen…

Hallo allemaal! Wij zijn Bob, Sara, Ties, Olivia, Maud, Britt, Guus, Rick, Emmely en Carlijn van redactiegroep zes. De komende weken onderzoeken wij onze geliefde kruikenstad Tilburg. Er valt steeds weer iets nieuws te zien! Volg ons, dan nemen wij jullie mee naar de leukste, vreemdste, gezelligste en spannendste plekken van Tilburg.

Bob Sour (18)

Hoi! Ik ben Bob. Ik ben geboren en getogen in het mooie Landgraaf in Zuid-Limburg, maar zit nu op kamers in Tilburg. Ik woon hier nu een paar maanden, maar ook ik ben nog steeds benieuwd wat deze stad voor mij te bieden heeft. Ik ben een sociaal persoon waardoor ik makkelijk op mensen af stap. Daarom ga ik speciaal voor jullie op zoek naar het beste nieuws in deze stad!

 

 

Sara Wiersma (20)

Hallo! Als Maastrichtenaar ben ik nieuw in deze stad. Ik vertoef al een aantal maanden in Tilburg, maar mijn echte studententijd hier moet nog gaan beginnen. Ik hoop aan de hand van deze periode de stad en de inwoners beter te leren kennen en de Brabantse gezelligheid van dichtbij mee te gaan maken. We gaan er, corona of geen corona, iets leuks van maken. 🙂

 

 

 

Ties Bodde (20)

Hoi! Met mijn vorige opleiding erbij gerekend zit ik al vier jaar te studeren in Tilburg. En wat een leuke stad is dit! Het is een bruisende stad waar je veel kan doen en onderzoeken. Zelf houd ik van een biertje op zijn tijd en van een goed gezelschap.

 

 

 

Olivia Hesdahl (20)

Hoi! Ik ben Olivia en ik ben 20 jaar. Ik kom uit Eindhoven dus in het Brabantse Tilburg was ik al heel snel op mijn plek. Ik vind het erg leuk om verhalen en stukjes te schrijven dus ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik. Veel plezier met lezen!

 

 

 

 

Maud Ruiter (19)

Hoi! Ik ben Maud. Ik kom uit Heerlen in Zuid-Limburg. Sinds een paar maanden woon ik nu op kamers in Tilburg en ben heel benieuwd om te zien wat het studentenleven te bieden heeft. Ik hoop dat ik in de komende periode Tilburg wat beter kan leren kennen. Ik ga deze periode op zoek naar de leukste plekjes en daar neem ik jullie graag in mee!

 

 

 

Britt Bögels (19)

Hoii, ik ben Britt Bögels, 19 jaar en student in Tilburg. Ik vermaak me hier goed in het hart van Brabant :). Ik hoop dat ik de Tilburgers beter kan leren kennen n.a.v. deze periode en ik kijk uit naar mijn reportage!

 

 

 

 

Emmely Kokshoorn (19)

Hoi! Als geboren Gouwenaar ben ik een paar maanden geleden in het mooie Tilburg beland. Als nieuweling onder de rivieren dus. Omdat het echte studentenleven op dit moment op pauze staat, heb ik meer dan genoeg tijd om Tilburg en zijn inwoners te leren kennen. Ik hoop deze periode interessante mensen te ontmoeten en hun verhalen te mogen vertellen. 🙂

 

 

 

Guus van Lennep (20)

Hoi, de komende periode ben ik voornamelijk te vinden in Noord-Tilburg om daar verslag van te doen. Door middel van dit project hoop ik erachter te komen wat Noord-Tilburg voor een buurt is. Ik hoop dat we binnenkort weer naar school mogen en corona deels achter ons kunnen laten!

 

Carlijn Pierens (17)

Hoi! Ik ben Carlijn en ik ben 17 jaar. Ik kom uit het Zuid-Hollandse Rijswijk. Dat ligt niet heel dicht bij Tilburg en daarom ken ik de stad nog niet super goed, maar ik ben erg nieuwsgierig naar wat de stad allemaal te bieden heeft. Ik heb een brede interesse en ik vind het super leuk om stukjes te schrijven. Stay tuned!

 

 

Rick Ebbers (27)

Hoi ik ben Rick! Woonachtig in Eindhoven en alweer 27 jaar oud. Tilburg is voor mij nog redelijk onbekend terrein, reden genoeg om er meer over te weten te komen.