Welkom in Lampegat, Lichtstad, uhh… of toch Eindhoven?!

Eindhoven! Deze stad is iedereen wel bekend. Maar wat speelt er nu zoal in deze stad? Wij gaan op pad om jullie uiteindelijk een kijkje te geven in de keuken van Eindhoven door middel van ons tijdschrift. Deze lichtstad heeft veel te bieden voor jong en oud! Maar voordat we jullie meenemen in onze verhalen over Eindhoven stellen wij onszelf eerst even voor, want wie zijn wij en wat is Eindhoven voor ons?

Al bijna 20 jaar woon en leef ik in deze schitterende stad. Als ik geen Eindhovenaar ben, is niemand een Eindhovenaar. Het aantal steden in dit land dat groter is dan Eindhoven, kun je op één hand tellen en dan hou je nog een vinger over. Er gebeurt veel en daarom heeft de wereld wat doorgewinterde locals nodig om zo veel mogelijk te observeren, voor betrouwbaar verslag. VV10 neemt deze taak maar wat graag op zich.sd

– Thieu Schraven

 

Hoi! Ik ben Noa, 17 jaar oud, geboren en getogen in het mooie Eindhoven. Ik weet dus al veel over de stad, maar deze periode ga ik me wat meer richten op de sociale kant van onze lichtstad.

 

 

 

 

 

Mijn naam is Juliët Meulendijks (18 jaar) en ik kom uit Helmond. Ik kom iedere dag in Eindhoven als ik op weg ben van het mooie Helmond naar Tilburg en weer terug. Ook kom ik wel eens in Eindhoven om te winkelen en om naar de film te gaan. Maar er is natuurlijk veel meer te doen in Eindhoven dan wachten op je trein, naar de Primark gaan of voor de twintigste keer Bohemian Rhapsody zien bij de Pathé. Ben je benieuwd wat er zoal is in Eindhoven? Lees dan ons tijdschrift.

 

 

 

 

Hoi, ik ben Juliëtte Adriaans! Ik ben 19 jaar oud en een trotse Helmondse. Ik zou mezelf omschrijven als een echte levensgenieter en een blij ei: ik doe graag leuke dingen met mijn familie, en dans het liefst met mijn vrienden in de kroegen van Eindhoven, wat in mijn ogen de mooiste stad van Brabant is. Daarom ben ik ook een trouwe PSV-supporter, en hoop ik natuurlijk dat ik dit jaar vanaf het stadhuisplein ‘verslag’ (ahum) kan doen van het kampioensfeest. Met een biertje in mijn hand natuurlijk. Houdoe!

En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht

 

 

 

Ik ben Thomas Smeulders (19 jaar) en ik woon in Nuenen, dat hoort bij regio Eindhoven. Eindhoven is de stad waar ik vaak kom om naar een restaurant te gaan of naar de bioscoop, om kleren te kopen en om uit te gaan. Bij Eindhoven hoort ook PSV, dat is de club waar ik van kleins af aan fan van ben. Ik ga dan ook regelmatig naar het Philips Stadion om een wedstrijd te bezoeken. In dit project ga ik proberen leuke onderwerpen uit te lichten die te maken hebben met de stad Eindhoven.

 

 

 

 

Hoi lezers!

Ik ben Kiki, 20 jaar oud en kom uit Gemert. Dat is een dorp dat op een half uurtje rijden van Eindhoven ligt. In Eindhoven ben ik best vaak te vinden, want daar is altijd wat te doen. Ik heb zin om te ontdekken hoe gek Eindhovuuuh nu eigenlijk is en dat met jullie te delen!

 

 

Heyhoi, ik ben Danique, een Eindhovenaar in hart en nieren. De lekkere restaurantjes, de winkelstraten en andere leuke plekken in Eindhoven ken ik als mijn broekzak. Wat is er niet leuk aan deze stad?! De stad leeft en er is hier altijd wel iets te beleven. Ik hoop dat we in ons tijdschrift de verschillende kanten van ‘Eindhoven de gekste’ kunnen belichten zodat iedereen straks het dynamische en vooral mooie Eindhoven kan waarderen. 

 

 

Houdoe en bedankt!

VV10