VV16 over “Verslag & Verhaal”

Klas VV16

Door: Tonya van Tol

Margot van de Gevel

“Goirle heeft mij laten zien dat er zelfs in een klein dorp nieuws en verhalen vallen te reporteren naar de buitenwereld toe.”

Jop Vollebergh

“Het werd ons al snel duidelijk dat hoewel het er van buiten niet al te spannend uitzag, Goirle zich pas echt opende toen we er middenin zaten. Van binnenuit vonden we opeens al Goirles ‘mooie verhalen’.”

Demi van Opstal

“Op pas gaan in Goirle om verhalen te zoeken. Dat leek me in het begin een erg lastige opgave, want wat gebeurt er nou in Goirle? Toch veel meer dan ik had gedacht! Juist die kleine verhalen kunnen som het meest interessant zijn.”

Tom van Rooijen

“Door in Goirle te hebben gewerkt heb ik geleerd dat verhalen overal te vinden zijn. Niet alleen in de grote steden, maar soms juist in de kleine dorpen.”

Merel van Dijk

“Ik vond het niet moeilijk mensen te benaderen in Goirle. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam en wilde vaak een stapje extra voor mij zetten. Dit hielp mij om leuke stukken te schrijven voor het tijdschrift over het dorp Goirle.”

Max Toemen

“Na een moeizame start bleek Goirle toch een interessant dorp. De openheid, de gastvriendelijkheid en de behulpzame inwoners  maakte het vele malen makkelijker.”

Tonya van Tol

“In een dorp als Goirle kun je heel wat beleven. Nieuws is gevarieerd van kunst tot sociale kwesties. Ik heb veel geleerd en vooral gezien.”

Geoffrey van der Spek

“Goirle heeft mij in laten zien dat een kleine plaats ook zo zijn voordelen heeft. Zo is het lastig om direct een goed verhaal te vinden. Wel is contact veel makkelijker te leggen in een dorp, iedereen is een stuk toegankelijker.”

Rico van den Heuvel

“Wat zo leuk was aan Goirle is dat iedereen zo makkelijk te benaderen is en open is. Daarnaast biedt het dorp toch veel meer dan je zou denken.”

Femke Vegt

“Wat ik zo leuk vond aan op redactie Goirle zitten, was de toegankelijkheid. Mensen zijn gastvrij en vinden het leuk om met je te praten. Daarnaast biedt het dorp veel kunst en creativiteit. Dat is erg leuk.”