Redactioneel VA09

Hallo wij zijn VA09!

En met het onderwerp CULTUUR SNUIVEN zetten wij de kunst en cultuur in Nederland op de kaart. Verwacht hier allerlei verschillende visies uit de creatieve wereld.

Een korte introductie:

 

Bret Thijssen

Hoi. Ik ben Bret en ben 17 jaar oud. Ik snuif over het algemeen niet, maar voor cultuur maak ik graag een uitzondering. Opgroeiend in een klein Gelders dorpje ben ik niet heel cultureel ten wereld gebracht. Dit maakt mij nog nieuwsgieriger voor dit onderwerp, omdat het op een redelijk late leeftijd voor mij nog wel wat nieuws is. Des te leuker om erover te schrijven.

 

Ziggy Sumter

Hoi, ik ben Ziggy Sumter en ik ben 20 jaar oud en ik woon in Sint-Oedenrode. Een klein Brabants dorpje waar niet zo veel kunst en cultuur te snuiven valt. Daarom wil ik er juist meer van weten, mijn interesses onder de kunst zijn vooral muziek, literatuur en films.

 

Evy van der Pas

Hi! Mijn naam is Evy en ik ben 20 jaar oud. Ik woon momenteel op kamers in Tilburg maar Eindhoven is natuurlijk nooit uit het oog en uit het hart. Door in Eindhoven te zijn opgegroeid heb ik verschillende culturen mogen opsnuiven. Mijn neus is daarentegen nog niet klaar met snuiven en is dan ook zeer benieuwd naar de rest in Nederland.

 

Nina Ketelaars

Hee! Mijn naam is Nina Ketelaars, een frisse, Tilburgse meid van 19 jaar met een neusje voor kunst en cultuur. Na veel bezig te zijn geweest op en naast het toneel blijft kunst altijd een grote rol spelen in mijn leven. Lees vooral mee met wat ik allemaal in dit wereldje beleef.

 

Dylan Demmers

Hi! Mijn naam is Dylan Demmers. Ik ben 20 jaar en kom uit Roosendaal. Sinds mijn tienerjaren heb ik een interesse in kunstgeschiedenis en de verschillende disciplines binnen de kunst, vooral richting de audiovisuele en muziek kant, en heb hier al een behoorlijke dosis van opgesnoven.

 

Marieke Beekmans

Hallo, hallo. Mijn naam is Marieke, 19 jaar jong en woon in Tilburg. De afgelopen jaren heb ik op de MBO theaterschool behoorlijk wat cultuur opgesnoven en nu mag ik dat gaan analyseren tijdens dit project. Mijn interesse gebieden liggen daarom ook voornamelijk bij theater, muziek en beeldende kunst. Maar dat betekent niet dat ik de andere onderwerpen minder snuifbaar vind. Verwacht hier mijn ondervindingen.

 

Tijmen van de Sande

Hallo daar! Mijn naam is Tijmen van de Sande en ben een 21 jarige jongen uit het kleine Cuijk. Gelukkig was de grotere stad Nijmegen nooit ver weg en heb ik hier door de jaren heen veel kennis leren maken met kunst en cultuur. Vooral musea, feestjes en kleding spreken mij aan. Met deze opgesnoven kennis laat ik hier zien wat ik ontdek in deze wereld.

 

Imke Caris

Hallo! Mijn naam is Imke Caris en ik ben 17 jaar. Ik woon in Venlo en ik houd van muziek, theater, films en boeken. Ik ben daar dus ook veel mee bezig en naar een museum gaan vind ik ook geen ramp. Je kunt dus wel zeggen dat ik veel cultuur heb opgesnoven. En daar ben ik nog lang niet klaar mee.

 

Guus van Hout

Hola, Mijn naam is Guus van Hout. Ik ben een 18 jarige Nijmegenaar. Door mijn baantje in de bieb kan ik best wel wat vertellen over de literaire wereld. Daarnaast heb ik in 2018 maar liefst 72 duizend minuten lang muziek geluisterd. Verder snuffel ik graag een beetje rond bij andere kunstdisciplines. Graag laat ik via deze site mijn speurtocht zien.