Redactiegroep Goirle

Hoi, wij zijn VV16 en wij doen deze periode verslag over Goirle! Onze standplaats is het Jan van Besouw, het cultureel centrum van Goirle. We zullen onszelf even kort voorstellen: 

 

Margot van de Gevel 

Ik ben Margot, achttien jaar en ik ben de ‘local’ van de groep. Ik ben geïnteresseerd in wat er om mij heen gebeurt en wil daar graag verslag van gaan doen, zodat de rest van de wereld mee kan genieten van wat Goirle te bieden heeft. 

 

Demi van Opstal 

Hoi, mijn naam is Demi en ik ben achttien jaar. Ik woon in Tilburg maar zit voor dit project dus in Goirle. Mijn eerste reactie was dat het niet erg spectaculair zou zijn, maar na twee weken in het dorp valt er toch aardig wat te beleven. Ik ga goed om me heen kijken en hoop Goirle zo beter te leren kennen! 

 

Tom van Rooijen 

Mijn naam is Tom van Rooijen en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Den Haag maar woon al een aantal jaar in Tilburg. De gemeente Goirle kende ik nog niet, ik ben dus benieuwd wat hier te beleven valt, maar dat ga ik vast ontdekken in dit project. 

 

Rico van den Heuvel 

Mijn naam is Rico van den Heuvel en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Riel, dus ik ken Goirle al redelijk goed. Er lijkt weinig te beleven maar uiteindelijk heeft het zeker genoeg te bieden.  

 

Geoffrey van der Spek 

U heeft het genoegen met Geoffrey van der Spek, beter bekend als Sjof. Ik sta al 19 jaar op deze aardkloot en woon in het zonovergoten Hilvarenbeek. Van een dorp als Goirle zou je in eerste instantie denken dat je er niks mee kan wat verhalen betreft. Echter is een dorp lekker toegankelijk en kan je makkelijk contacten leggen en een netwerk opbouwen. Kijk goed om je heen en er is altijd overal wel een aanknopingspunt om een mooi verhaal mee te maken. Goirle, show me what you got baby! 

 

Max Toemen 

Mijn naam is Max Toemen en ik ben met 22 jaar de oudste van deze redactiegroep. Elf jaar geleden ging ik voor het eerst naar Goirle voor onderwijs aan het Mill-Hill college en nu ga ik kijken of Goirle meer te bieden heeft.  

 

Jop Vollebergh

En dan uw hoofdredacteur Jop Vollebergh, een 19-jarige, spontane, sociale, spraakzame oud Heeschenaar, tegenwoordig al te gelukkig wonend op mijn kamertje in het mooie Tilburg. Nog geen ervaring met Goirle, behalve de rivaliteit met MHC Goirle. Hopelijk kan ik deze periode mijn vijandschap aan de kant schuiven om het beste uit Goirle voor u op papier te krijgen. 

 

Femke Vegt 

Mijn naam is Femke, ik ben 21 jaar oud en woon in Tilburg. Ik heb een liefde voor schrijven en fotograferen. Tijdens het project Verslag & Verhaal in Goirle wil ik deze twee interesses combineren tot een mooi geheel. Ik zal me vooral bezig houden met het culturele aspect van het dorp om te zien wat de creatieve goirlenaar drijft.  

 

Tonya van Tol 

Mijn naam is Tonya en ik ben een 21-jarige studente journalistiek. In onze redactiegroep van tien studenten gaan wij een tijdschrift in vorm zetten betreffende Goirle. Hiervoor ga ik te werk als vormgever en ben ik benieuwd naar wat Goirle ons gaat vertellen en laten zien de komende weken. 

 

Merel van Dijk 

Ik ben Merel van dijk, ik ben 19 jaartjes jong en woon zelf in Hilvarenbeek. Dit is een dorpje naast Goirle, dus daardoor goed bereikbaar voor mij. Ik ben al best bekend in Goirle, dus heb wat mij betreft veel haakjes waar ik over kan schrijven! Mensen zijn enorm meedenkend en behulpzaam.