Logboek Porto #3: Dinsdag

Gedurende ons verblijf in Porto houden wij allemaal iedere dag een logboek bij. Waar zijn we geweest, wat hebben we gedaan en wie hebben we gesproken? Je vindt het hier!

Dag 3: Dinsdag

Jip, Alex en Jari:

Alex en Jip hebben zitten zwoegen tijdens het editen voor hun item over winkelcentrum Stop. Als beloning zijn zij samen met het audioteam en een deel van het blogteam op stap geweest met de Tuktour. Ook jari ging mee nadat hij een blog uit zijn pen heeft laten rollen.

Tess:

We hebben vandaag twee mooie withlocals tours gemaakt waarvan een street art tour.

Lucia:

Ik begon de ochtend met een Tour over streetart met WithLocals. Met Juliet en Meintje heb ik daar een reportage over gemaakt, die avond hadden we de tweede Tour.

Juliet & Meintje:

‘Local’ Nuno nam ons mee op pad om vanalles te vertellen over de ‘streetart’ in zijn geboortestad

Bregje:

De ochtend weer begonnen met onze crossmediale audiovriendjes en een gigantisch onderwerp uitgewerkt. Vanmiddag een duurzame tuktour gehad door Porto, met als eindhalte het strand. Vanavond brengen we door achter de laptop en we hebben samen gekookt; gezellig!

Marijke:

Na eindelijk een goed plan te hebben bedacht, hebben we heerlijk geluncht. Later op de middag hebben we lekker uitgewaaid tijdens een Tuktour en later op het strand van Porto.

Simon & Ivo:

Vandaag is het eerste audiostuk gemaakt, waar zelfs wij tevreden over zijn. Na een behandeling in audiacity mag de rest van de wereld ook meeluisteren.