Even voorstellen.. redactie Oisterwijk!

Hoi!

Wij zijn VV17 en deze periode zitten wij met onze redactie in Oisterwijk, waar wij een tijdschrift maken. Ons tijdschrift heet ‘De Groene Parel’ en gaat interessante reportages en verslagen bevatten over onder andere de plaatselijke horeca, het asielzoekerscentrum en natuurlijk carnaval!

Wij werken in de kapel van Catharinenberg. Catharinenberg is een verzorgingstehuis van Amaliazorg. Als bedankje dat wij hier mogen werken, organiseren wij op donderdag 14 februari zelfs een bingo voor de bewoners van het verzorgingstehuis.

Laten wij ons eerst eventjes voorstellen.. dan weet je met wie je te maken hebt als je tussen onze stukken scrollt of straks ons tijdschrift leest!

Ik ben Laurens. Ik ben 17 jaar en woon in Tilburg. Mijn hobby’s zijn boksen en netflix kijken. Ik werk in de horeca en ik ga mooie reportages schrijven over economie en de natuur.

Ik ben Sophie en ik ben ook 17 jaar (ik word 15 maart 18) en ik kom uit Hulst (Zeeland), maar inmiddels woon ik op kamers in Tilburg. Mijn hobby’s zijn lezen, feestjes, muziek luisteren en netflix kijken. Ik ga deze periode verhalen schrijven over de cultuur in Oisterwijk en ik ga ook wat tekenen in het tijdschrift.

Ik ben Geert en ben 18 jaar. Ik kom uit Nuenen maar ik woon nu op kamers in Tilburg en wat ontzettend gezellig is. Als iemand een drankje met mij wil doen, laat het vooral weten. Ik ga schrijven over carnaval en fysieke activiteiten.

Ik ben Kaylee en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Zeeland maar woon nu al een tijdje op kamers in Tilburg. Ik heb eerst SPH gestudeerd en daar heb ik allemaal gesprekstechnieken geleerd die ik goed kan toepassen in de journalistiek. Ik werk achter de bar bij 013 en hou erg veel van muziek. Ik ga deze periode stukjes schrijven over onder andere de horeca in Oisterwijk.


Ik ben Ylene Lugtenborg, ik ben 22 jaar en ben geboren in Deventer. Momenteel woon ik in het pittoreske Tilburg. Hiervoor heb ik een acteurs opleiding afgemaakt en dat is nog steeds waar ik een passie voor heb.
Deze periode ga ik mij verdiepen in al het moois wat Oisterwijk te bieden heeft, hier ga ik mooie verhalen over schrijven.

Hallo volk! Ik ben Vanessa en ben een echte Zeeuw, woonachtig in Tilburg. Mijn hobbies zijn schrijven, shoppen, muziek luisteren, netflixen en nog meer van die basis dingetjes. Mijn journalistiek talent is dan toch wel interviewen en schrijven. Houdoe!

Hallo, mijn naam is Douwe van den Worm. Ik ben 22 jaar, studeer journalistiek en ben drummer in Fists of Time. Ik kom oorspronkelijk uit Sluis, Zeeland, maar zit ondertussen op kamers in Tilburg. Binnen deze redactie zal ik mij vooral toespitsen op culturele onderwerpen in Oisterwijk.

Hola, ik ben Jur (19) en ik woon al mijn hele leven in het leukste dorp van Brabant: Goirle. In het dagelijks leven ben ik druk bezig met het maken van zoveel mogelijk onzin voor zowel lokale als nationale radio. Maar of dat ook een journalistiek talent is, daar ben ik nog niet echt over uit.. Ik ga deze periode verhalen schrijven over cultuur

Hoi, ik ben Thom en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Venray maar woon nu net als de rest op kamers in Tilburg. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, lezen en koken. Ik ga deze periode vooral verhalen vertellen over de natuur in Oisterwijk.

Hooii, ik ben Sjors, geboren en getogen in Tilburg en daarom een rasechte Brabander! Ik ben een enorme voetbalfan en hou ervan om met vrienden gezellig iets te doen. Als journalist hoop ik in de voetbalwereld door te kunnen breken!