De drie mooiste designerclubs van Milaan

Tegenwoordig hebben designers niet alleen kledingcollecties, maar ook clubs, bars en hotels. Deze bijzondere accommodaties kunnen in een modestad als Milaan niet ontbreken.

Cavalli Club

Roberto Cavalli opende in 2012 zijn club met een restaurant en lounge. Rond een uur of acht begint de club als restaurant en later op de avond wordt het omgebouwd tot een uitgaansgelegenheid waar je tot de vroege uurtjes kunt dansen. De uitsmijter van Cavalli vertelt: ‘’Grote artiesten treden hier niet alleen op, ze komen hier ook vaak langs als ze in Milaan op vakantie zijn. Paris Hilton zagen we hier bijvoorbeeld regelmatig.’’

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabanna heeft in Milaan haar eigen Martini Bar en bistro die is geopend in 2003. Je kunt er lunchen, dineren en ’s avonds laat een cocktail drinken onder het genot van een DJ. De luxueuze bar is helemaal ingericht in jaren ’50 stijl en heeft een uitgebreide menukaart. Op zonnige dagen kun je op het terras zitten dat altijd in de zon lijkt te staan.

Armani Hotel

De Bamboo Bar bevindt zich op de zevende verdieping van het Armani Hotel. De bar kun je gerust een duizendpoot noemen. Je kunt er eten, wijn drinken en het is ook een prima locatie voor zakelijke vergaderingen. The Best Bars Europe heeft de Bamboo Bar zelfs uitgeroepen tot hun meest favoriete bar van Europa.