Dit zijn wij!

 

Sport en Welzijn: wie is er tegenwoordig niet mee bezig? Sport heeft veel verschillende kanten en ieder heeft zijn eigen interesses. De een volgt trouw alle wedstrijden van de Eredivisie, de ander woont de wedstrijden van zijn eigen club live bij in het stadion en staat als een hooligan te schreeuwen bij iedere goal. Ben jij ook zo’n trouwe supporter? Dan ben je hier aan het juiste adres: een aantal van onze schrijvers staan ook regelmatig in het stadion of voor de tv ‘boe’ te roepen en schrijven dus graag over de (top)sport.
Las je met rollende ogen door deze eerste alinea? Jou kan de stand van je regionale club in de Eredivisie wellicht gestolen worden. Misschien drink je alleen een biertje bij kampioensfeesten, misschien word je al wel moe van je vader of je vriend die constant het voetbal wil zien. Maar je bent wellicht wel bezig met zélf sporten en fit blijven. Gezond eten, een paar keer per week naar de sportschool of een rondje om het blok. Ben je geïnteresseerd in
voeding- en fitnesstips, volg je misschien wel een aantal bekende fitbloggers en word je warm van het woordje ‘fitgirl’? Ook dan zit je hier goed. Tussen onze redactieleden zitten er een paar die graag schrijven over sportlifestyle en we voorzien jou met plezier van alle informatie over een gezonde en fitte levensstijl.
Oké, misschien interesseert dit alles je niet zo veel. De term ‘fitgirl’ kun je uitkotsen en je weet zelf wel hoe je moet sporten en eten. Of misschien interesseert het je wel, maar zoek je ook naar artikelen met iets meer diepgang. Veel van jullie die regelmatig in de sportschool staan of een paar keer per week over een sportveld rennen, hebben wel eens last gehad van pijntjes of
blessures. Topsporters hebben hier ook mee te maken. We plaatsen dus ook verhalen over (top)sporters die zijn gestopt met sporten of de topsport niet meer kunnen beoefenen vanwege medische redenen.
Misschien houdt je interesse in sport hierbij nog niet op. Heb je ambitie voor de
sportjournalistiek? Of zoek je naar het laatste nieuws over sportapps, sporttechnologie en sportapparatuur? Je raadt het al: ook daar proberen we het laatste nieuws over te vinden.
Als één of meer van deze onderwerpen je aanspreekt, is dit dé pagina voor jou!

Veel leesplezier en een sportieve groet van de redactie!