City Hike

Geschreven voor Max bloody Hendrickx & Camiel bloody Heijnen

Het is alweer woensdag, de tijd vliegt in het prachtige Londen. Na alleen maar dagen met veel zon is het vandaag bewolkt, maar gelukkig wel droog. Camiel en Max besloten er het beste van te maken en naar het natural history museum te gaan in de wijk Kensington.

In plaats van de metro hebben we besloten om de bus te pakken, een uurtje waarin we zeer veel mooie dingen hebben gezien. Eenmaal aangekomen waren we in shock, het gebouw is zó bizar klassiek en prachtig. Toen we binnenkwamen waren we nog meer in shock – we moesten bijna aan de beademing- van dit gebouw. Het gaat vooral over de evolutie van de wereld en de mens. Dinosaurussen, diamanten, fossielen en de homosapien, alles kwam aan bod. Na 2 uur lang vrijwel alles gezien te hebben vonden we het wel welletjes geweest.

Tijd voor een lunch en een pintje, dit hadden we wel verdiend. Tijdens het biertje hebben wij nagedacht wat we gingen doen, het was nog maar middag. De rest van de groep zou richting Chinatown gaan om daar avond te eten, dus het plan was om ze te meeten daar. Te voet of met het openbaar vervoer? De keuze was snel gemaakt, we namen de benenwagen. Dit was achteraf een fan-tas-tische keuze. In dit uurtje hebben we het rijke gedeelte van Londen gezien, en het Hydepark. Na ongeveer 14243242 Range Rovers en Bentleys besloten we om nog even snel in het hippe Covent Garden een biertje te doen. Toen de rest vertelde dat ze er waren zijn we er rustig heen gekropen. Nee grapje, we hebben maar 1 pintje op. Na een klein rondje lopen in Chinatown besloten we dat we helemaal geen zin hebben in Chinees, dus maar naar een Italiaan geweest. Heerlijk eten, MAAR OM NOU FUCKING 16 POND FOOI?!?!?!

Enfin, daarna nog eventjes met een groot deel van de groep een pintje gedaan bij Londen Eye, fantastisch uitzicht. Heerlijke dag wederom, op naar weer een nieuwe leuke dag!