Redactioneel VA04

‘Vreemde Kunst- en Cultuurvogels’

 

We schrijven deze periode over het thema ‘Vreemde Kunst- en Cultuurvogels’. Waarom dit thema? Het is een breed thema, het interesseert ons en sluit erg aan op de actualiteit. Om dit thema wat specifieker te maken hebben we gekozen voor de ‘vreemde vogels’ binnen dit genre. Deze periode gaan wij opzoek naar mensen die bijzondere levensverhalen hebben met betrekking op kunst en cultuur.

 

Youri van Heumen

Groeiemorgen! Mijn naam is Youri. Ik ben 17 jaar uit en kom uit Kaatsheuvel (ja, dat is waar de Efteling ligt). Ik ben geïnteresseerd in bijzondere achtergrondverhalen in de kunst en cultuur.

 

Ciel Hesen

Mijn naam is Ciel, ook wel Cecielia genoemd. Ik ben 19 jaar uit en komt uit Venray, wat ligt in Limburg. Mijn interesses liggen bij bijzondere kunstvormen en binnen de cultuur liggen mijn interesses vooral bij mensen met een bijzonder verleden.

 

Valerie Broen

Hallo daar. Wat leuk dat je rondneust op onze website en voel je vooral welkom! Mijn naam is Valerie Broen en ik ben 20 jaar. De manier waarop iemand zichzelf uit binnen het thema kunst en cultuur heeft mijn volledige aandacht te pakken. Ook ben ik geïnteresseerd in het persoonlijke verhaal dat achter deze mensen schuilt en hoe dat gerelateerd is aan hun cultuur of de kunstvorm die ze uitoefenen.

 

Bjorn Christians

Hallo allen,

Ik ben Bjorn Christians, ik woon in het gezellige lampegat genaamd Eindhoven. Zelf ben ik 3 jaar actief geweest in de kunst als speler en regisseur en heb ik een ware interesse voor het onderwerp gekregen. Ik wil graag deze interesse opwekken in andere door middel van een reeks interviews met unieke mensen binnen dit thema.

 

Max Krijnen

Mijn naam is Max Krijnen, ik ben 20 jaar. Wat me het meeste interesseert binnen de kunst en cultuur zijn verhalen waarbij mensen hun kunst gebruiken om andere te helpen, op wat voor manier dan ook.

 

Pawel Switalski

Mijn naam is Pawel Switalski en ik ben 21 jaar. Ik woon in Breda en wat mij het meest interesseert binnen kunst en cultuur is waarom iemand voor een bepaalde kunstvorm heeft gekozen om zich te uiten en wat het doel van hun werk is.

 

Anneke Westerbeek

Ik ben Anneke Westerbeek, 18 jaar. Mijn grootste intresse ligt bij fotografie en de verschillende stijlen binnen de fotografie. Ook ben ik geïnteresseerd in abstracte en originele kunst.

Ik houd ervan om naar kunst-en fotografiemusea te gaan!

 

Dion Roessen

Beste lezer,

Mijn naam is Dion Roessen, ik ben 19 jaar jong en kom uit de mooiste stad van Nederland, Rotterdam!

Mijn interesse in kunst en cultuur ligt bij aparte musea en eigenzinnige culturen.

 

Gwyneth Oomens

Hoi! Ik ben Gwyneth, maar eigenlijk noemt iedereen me gewoon Gwyn. Ik kom uit Zeeland en vind bijzondere achtergrondverhalen heel interessant. Binnen het onderwerp kunst en cultuur ben ik daar dan ook naar op zoek gegaan.