Redactioneel – Identiteit Wie ben jij?

Identiteit gaat over dat wat uniek of eigen aan iets of iemand is.

Dagelijks worden we geconfronteerd met onze identiteit. Identiteit zie je overal in terug, mits je er aandacht voor hebt.

Er gaat vaak veel vooraf aan iemands identiteit. Met onze interviews willen wij jullie dit inzicht geven.

Redactiegroep 17:

Mayee Macco – redacteur

Mijn naam is Mayee Macco (20). Ik ben erg nieuwsgierig naar de mensen om mij heen en de verhalen die zij met zich mee dragen. Ik vraag mezelf vaak af waarom mensen de dingen doen die ze doen en wat het maakt wie ze zijn. Van mij kun je persoonlijke interviews, met de nodige diepgang, verwachten.

 

 

 

 

Manouk Anakotta – redacteur

Mijn naam is Manouk Anakotta (17) en ik ben de jongste van de redactie. Ik ben altijd super leergierig en nieuwsgierig naar alles om me heen. Ik vind het erg interessant om mensen hun bijzondere verhaal te horen en daar dan een mooi interview van te maken! In mijn interviews vind je persoonlijke, ontroerende en levendige verhalen, ik wens je veel leesplezier!

 

 

 

Ian de Kort – redacteur

Mijn naam is Ian de Kort en ben 18 jaar oud. Ik ben een sportieve jongen en hou van sociaal contact. Ik ben erg nieuwsgierig en wil altijd alles weten. Ik vind het leuk om te luisteren naar bijzondere en informatieve verhalen om hier vervolgens een mooi interview van te maken.

 

 

Sophie Everts – redacteur          

Ik ben Sophie Everts (21). Ik ben opzoek naar de wonderen wereld van identiteit waar we te weinig van weten en meer van zouden moeten weten. Lees de bijzondere verhalen van een filosofische priester, een rechtvaardig ex-FvD-lid en een Nederlandse jongen geboren in California.

 

 

Luuk van Gorp – redacteur

Mijn naam is Luuk van Gorp (21) en ik ben lid van de redactie. Ik ben zelf bekeerd tot de islam en vanuit deze filosofie komen mijn meeste interviews en nieuwsberichten voort. Ik zoek altijd diepgang en achtergrond in mijn interviews van de verhalen van mensen. Het zijn inspirerende en emotionele verhalen, en ik hoop dat je dit kunt zien in mijn interviews. Veel leesplezier!

 

 

 

 

Eva Scheffer – redacteur

Ik ben Eva Scheffer (23). Na twee eerdere pogingen heb ik bij deze opleiding echt mijn plekje gevonden. Hier kan ik (eindelijk) naar hartenlust research doen naar de dingen die ik leuk en interessant vind. Ook het idee dat iemand zijn verhaal toevertrouwt aan je en dat jij het dan mag vertellen aan de wereld, vind ik bijzonder. Daarom doe ik mijn uiterste best om er een mooi interview van te maken, waarin ik hoop dat jullie mijn enthousiasme terugzien.

 

 

Daan de Bruijn- redacteur

Mijn naam is Daan de Bruijn en ik ben 19 jaar oud. Ik ben altijd veel bezig met het nieuws en ik vind het interessant om andermans mening daar over te horen. Ik vind het leuk naar mensen hun bijzondere verhalen te luisteren en hierop door te vragen voor een mooi interview. Veel plezier met het lezen van mijn interviews!

 

 

Sven Schoenmakers – redacteur

Mijn naam is Sven Schoenmakers (22) en ik ben altijd erg geïnteresseerd in het verhaal achter mensen. Ik heb mooie mensen met mooie verhalen gesproken. Veel plezier met lezen!

 

 

Ruben van der Vegt – redacteur

Mijn naam is Ruben van der Vegt en ben de oudste van onze redactiegroep. Dit kan een voordeel zijn met soms een net andere visie op sommige zaken als mijn redactiegenoten, waardoor dit een goede mix vormt. Aan mijn enthousiasme zal het niet ontbreken, zo probeer ik op mijn manier een mooi verhaal uit mensen te trekken. Met eigenlijk een doel: mensen net iets meer laten vertellen dan dat ze vooraf hadden gewild, waardoor het verhaal nog interessanter wordt.

 

 

 

Bianca Verwaard – redacteur

Hi hi! Ik ben Bianca Verwaard (20). Ik ben een creatieveling die zich graag bezighoudt met van alles en nog wat maar vooral pop/ alternatieve cultuur en activisme! Ik ben nieuwsgierig naar verschillende mensen en hun verhalen en hoop dat je dit terug zal vinden in mijn interviews. 😉

 

Sem Moerman – redacteur

Mijn naam is Sem Moerman, ik ben 20 jaar oud en vind het super interessant om de bijzondere verhalen van mensen te horen en er een mooi verhaal van te maken!