“We zitten midden in een psychologische wereldoorlog”

Interview Joey Willems

Een wereldoorlog zonder wapens en tanks en niemand heeft het door. Dat is wat anno 2020 aan de hand is volgens Joey Willems. Hij is na veel artikelen lezen en filmpjes kijken tot de conclusie gekomen dat de regering ons leven in scène heeft gezet. Dit doen ze door mensen een richting op te sturen met behulp van de mainstream media. Daarnaast is de regering van Nederland bezig met het ontwikkelen van een technocratie en dat is een slechte zaak.

15 December 2020- Job Gubbels

Joey: “Het leven is heel interessant, want we denken dat we heel veel weten, maar we weten weinig tot niets. Dit komt doordat onze hele geschiedenis een leugen is. Zelfs de Holocaust en Auschwitz zijn in scène gezet.” Op school worden ons allemaal andere dingen verteld over de geschiedenis om ons te laten denken in hokjes. Volgens Joey zijn de nazi’s voor de Tweede Wereldoorlog al in Amerika geweest om daar te infiltreren en hebben ze NASA en Hollywood opgezet.

Door school, social media, televisie, geloof, films en zelfs muziek kan de regering iedereen een bepaalde kant op sturen en mensen in een bepaald hokje plaatsen. Omdat de burgers niet buiten deze hokjes durven te denken kunnen de mensen die regeren op de achtergrond een plan uitrollen om de totale bevolking terug te brengen. En als er toch een grote groep is die buiten deze hokjes durft te denken, moet je de mensen angst aanjagen met aanslagen en virussen. Denk hierbij dus aan het coronavirus en 9/11, beide in scène gezet. Na 9/11 is het begrip ‘terroristische aanslagen’ geïntroduceerd. Dit begrip is een smoes is om extra camera’s uit te rollen op vliegvelden en andere openbare plekken.

Zo werkt de regering al heel lang: “Ze creëren bewust een probleem en via de oplossingen die ze hiervoor aandragen krijgen ze nog meer controle over hun burgers.” De nabestaanden van 9/11 worden betaald om hierover te zwijgen en de mensen die ondanks de virussen en de aanslagen buiten deze hokjes durven te denken worden neergezet als “complotgekkies”, aldus de eenendertigjarige Joey.

Deze regering bestaat uit zieke geesten die kinderoffers brengen, omdat ze daar zelf gelukkig van worden, aldus Joey. “Ik heb filmpjes gezien van getuigenissen die Mark Rutte en Geert Wilders in verband brengen met pedofilie en een filmpje van Hillary Clinton die het gezicht van een jong levend meisje afsnijdt en op haar eigen gezicht plakt.” Volgens Joey misbruikt en eet ons koningshuis ook kinderen.

Joey is een veteraan en heeft zijn onderzoek nog niet afgerond en verwacht ook niet op korte termijn ermee klaar te zijn, maar is wel al tot bijzondere ontdekkingen gekomen. Volgens Joey zitten we op dit moment in de Derde Wereldoorlog, een psychologische wereldoorlog zonder wapens en tanks. Deze Derde Wereldoorlog is begonnen in 1993. Het jaar waarin het internet werd uitgevonden. Althans dit dachten we. Joey betwist dit en geeft aan dat het internet al bestond in de Tweede Wereldoorlog, maar dat het pas in 1993 gepresenteerd werd aan de hele wereld. Hij is hiervan overtuigd, omdat hij hier foto’s van gezien heeft.

Na de introductie van het internet deed de smartphone zijn intrede in Nederland. Dit is allemaal onderdeel van de technocratie van Nederland. Dit houdt in dat er op openbare plekken allemaal camera’s komen te hangen die iedereen in de gaten houden. Als je in beeld bent van deze camera’s komt er allemaal informatie over je tevoorschijn. Deze informatie heeft de overheid weten te bemachtigen door mensen via de smartphone en social media in de gaten te houden en zelfs af te luisteren. Zo maakt de overheid een heel rapport over elke afzonderlijke burger met informatie over of je gevaarlijk bent en of je bijvoorbeeld verkeersovertredingen maakt. Een mogelijk gevolg van de technocratie zou kunnen zijn dat mensen niet meer op vakantie mogen, omdat ze te vaak door een rood stoplicht zijn gelopen, aldus Joey.

Ook 5G is een onderdeel van de technocratie. 5G kan goed en slecht functioneren en is zogezegd een “superwapen.” Joey: “De mensen die ons nu regeren willen ons dood hebben. Ze willen de totale bevolking terugbrengen naar 550 miljoen mensen.” De regering probeert te voorkomen dat 5G te veel aandacht krijgt en daarom hebben ze de corona pandemie verzonnen. De mensen worden niet ziek van het virus, maar door de vervuilde lucht waar onder andere 5G verantwoordelijk voor is. Hierdoor ontstaat er angst bij de burger waardoor deze kwetsbaar en goedgelovig wordt.

Iets soortgelijks gebeurde ook al bij de introductie van 4G. Toen 4G werd gelanceerd heerste namelijk de Mexicaanse griep. Tijdens de vaccinatie tegen deze virussen worden chipjes ingespoten en zo kan de regering haar burgers nog beter in de gaten houden dan voorheen. Tevens zorgen deze vaccins ervoor dat vrouwen onvruchtbaar raken. De technologie is al zover dat er kunstmatige baarmoeders zijn. Hiermee kunnen kunstmatige kinderen met een kunstmatig bewustzijn gekweekt worden”.

Bij dit onderzoek heeft Joey geen gebruik gemaakt van Google, Facebook, Twitter, Instagram en andere grote mainstream platformen, omdat zij volgens Joey “de vijand” zijn. Deze platformen zijn allemaal onbetrouwbaar omdat: “de mainstream media wordt geregeerd vanuit Brussel.” Onder de mainstream media vallen ook kranten als de Telegraaf, het Parool en Trouw. De NOS en de website Nu.nl zijn ook ‘zo corrupt als de tering’ als we Joey moeten geloven.

Joey heeft bronnen geraadpleegd als: DuckDuckGO, Yandex (dit is een soort Google alleen dan Russisch) en de krant: Gezond verstand, de andere krant. Ook kijkt hij naar verschillende kanalen op Youtube zoals Godgevlamste, Duchtmatrix, Micky van Leeuwen met Indigo TV en Marcel Messing. Verder volgt hij geen andere kanalen op Youtube, omdat Youtube volgens hem aan censuur doet.

Joey hoopt dat de mensen snel tot inzicht komen en dat we samen de technologie kunnen verslaan. Dit kan volgens hem alleen als de mensen buiten hun hokjes durven te denken. ”Komt dit besef niet, dan hangt de mens vast aan de computer en is de mens zoals de mens is, uitgestorven.” Joeys Telegramgroep ‘Wakker Roermond’ en het spandoek voor zijn raam moeten eraan bijdragen dat een grote groep mensen tot inkeer komt en net als Joey ziet wat er werkelijk aan de hand is in onze wereld.