Welkom in Dordrecht!

Welkom op de groepspagina van Dordrecht. Gedurende de periode ‘’Verslag en Verhaal’’ vertellen wij het verhaal van Dordrecht doormiddel van verslagen, audio-, video- en geschreven reportages. Ook maken we elke week een verslag van een aantal leuke, mooie en opmerkelijke foto’s die wij in Dordrecht hebben gemaakt.

 

Ik ben Rowan Havelaar, 20 jaar oud en een rasechte Dordtenaar. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het volgen van voetbal, het luisteren en zoeken van nieuwe muziek en loop ik graag een wandelingetje door de historische binnenstad.
U heeft nu een idee van wat wij gaan doen in de komende periode. Maar wie zijn wij? Hieronder stelt elk redactielid zichzelf voor:

Ik ben Annelot en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Ik vind het leuk om met taal te spelen en van alle verschillende bronnen een mooi journalistiek geheel te maken. Dordrecht is een grote stad waarin veel gebeurt. Ik zal met veel plezier verslag doen van het wel en wee van de Dordtenaar in zijn stad!

Ik ben Catelijne Stout en kom uit Dinteloord, ik ben 20 jaar. Ik ben vaak te vinden in de natuur voor een lekkere wandeling. Al maak je mij ook blij met een middag op de bank, ingepakt in dekens en een goeie film! Samen met de groep gaan we een kijkje nemen in Dordrecht. Ik weet niet veel over de stad, maar ik ben nieuwsgierig aangelegd. Dus heel benieuwd wat er verder nog te ontdekken valt!

Hoi ik ben Sil! Ik ben 18 jaar oud en wil later documentaires maken over maatschappelijke problemen. Ik zou het leuk vinden als je mijn verslagen leest!

Ik ben Kars, 18 jaar oud en ik woon in het Brabantse dorp Fijnaart. Ik hou van voetbal en het lijkt mij leuk om daar later iets mee te gaan doen in de journalistiek. Ook het maken van documentaires lijkt me erg interessant.

Mijn naam is Nick den Engelsman. Ik ben 18 jaar oud en woon in Zwijndrecht. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met fotografie. Ik maak met name foto’s van nieuwswaardige gebeurtenissen. Dit is ook de reden waarom ik voor de studie journalistiek heb gekozen!

Hallo :)! Ik ben Anne Mons lijk vijftien maar ben negentien jaar oud. Momenteel houd ik mij enorm bezig met het milieu en duurzaamheid. Later zou ik het liefst een eigen programma hebben waarbij ik alle soorten natuur bewonder, of een schrijfster van haar eigen boek willen zijn.  Ik heb daarom deze studie gekozen, om zoveel mogelijk te leren over het presenteren en de juiste informatie neer te zetten. Ik kijk uit naar dit blok met mijn nieuwe redactie!

Hi! Mijn naam is Fleur Hartmeijer, 20 jaar oud en geboren en getogen in Dordrecht. Sinds klein ben ik al bezig met schrijven en fotograferen. Verder zijn mijn interesses; voetballen, lezen, gamen en wandelen.

Hey hoi! mijn naam is fleur, 17 jaar, en ik kom uit Zevenbergen. mijn hobby’s zijn dansen en lezen. in mn vrije tijd luister ik vaak naar muziek. ik ben benieuwd wat er te ontdekken is in Dordrecht! groetjess

Sam van den Herik- wil Dordt beter leren kennen. Komt van kinds af aan in de binnenstad, daarentegen nog nooit in Dubbeldam geweest. Tijd voor verbreding dus want Dordt is meer dan 2e hands boeken en terrasjes. Wat dan? is de vraag voor de komende 8 weken.

Hallo, Ik ben Emiel Versteeg, 19 jaar en woon in Papendrecht. Deze periode wil ik leren hoe ik mooie verhalen kan schrijven over evenementen en gebeurtenissen in de stad Dordrecht. Ik ben erg geïnteresseerd in voetbal en muziek.

Ik hoop dat u deze periode geïnformeerd en geamuseerd gaat worden door de stukken van onze redactie. Wij hebben er erg veel zin in!